Onze Apps

Doit

Automatische takenlijsten, op jouw maat. Je krijgt automatisch herinneringen, zodat je nooit een taak vergeet. Of er zelfs maar aan moet denken.

FollowUp

Een app voor jou als begeleider, waarmee je uitgevoerde Doit taken kan opvolgen. Op elk moment, en van overal. Zo hoef je niet meer op een volgende contactmoment te wachten, en kan je veel korter op de bal spelen.

HelpMe

Met HelpMe ben je nooit meer dan één druk op de knop verwijderd van je begeleider.
Je begeleider gebruikt dezelfde app, en kan meteen je oproep lokaliseren.

Docs

Jouw persoonlijke documenten, altijd binnen handbereik.
Uiteraard wordt alles opgeslagen op een superbeveiligde server, en ook enkel dààr. Zo kan niemand anders bijvoorbeeld je behandelplan lezen, zelfs als je smartphone gestolen wordt.

ReportIt

Als begeleider registreer, onderzoek en meld je calamiteiten. Maar natuurlijk wil je dit doen zonder daarbij kostbare tijd te verliezen.
Met ReportIt neem je zeer snel en eenvoudig een gesproken boodschap, foto of video op zodat jij zo snel mogelijk terug kan doen wat je best doet: jongeren begeleiden.

Equipe Mont Ventoux

EMV, een jaarlijks project van Zorgcentrum Gastenhof, schotelt jongeren met gedrags- en leerproblemen een zware taak voor: samen naar de top van de Mont Ventoux fietsen. De EMV-app begeleidt deze jongeren en hun begeleiders in hun fysieke en emotionele weg naar de top.

Care-Free

Carefree is een app over kindermishandeling voor jongeren van 10 jaar en ouder. Wil jij meer weten over wat kindermishandeling is? Wil je meer weten over hoe je dit bespreekbaar kan maken als je je zorgen maakt over jezelf of over een ander? Of wil je weten waarom het gebeurt? Dan kun je de Carefree app gratis en anoniem gebruiken en zelf bepalen of je er iets mee wilt doen.

Jong & Zwanger

Jong & Zwanger, een app om jonge ouders te ondersteunen in zelfredzaamheid en eigen kracht tijdens de zwangerschap en het prille ouderschap. Volgende modules helpen hen hierbij op een overzichtelijke manier: emoties, stappenplannen, taken, doelstellingen, agenda.

Bethaniënhuis

Een app om door middel van stappenplannen ondersteuning te bieden aan mensen die vergeetachtig zijn, herstellen van geheugenverlies etc... en daardoor afhankelijk werden van begeleiders. Hierdoor kunnen ze zelfstandiger leven, krijgen ze meer zelfvertrouwen en kunnen ze indien nodig op een gemakkelijke manier een geheugensteuntje bekijken.

Z-apps volgens onze gebruikers

  • Do!t maakt het mogelijk van op afstand mee te kijken en bij te sturen zonder als controlefreak over te komen bij de jongeren.

    — Griet, begeleider.
  • Ik voel me vrij overal te gaan. Als ik mijn begeleider nodig heb, druk ik gewoon op Help!Me.