Hesta

Hesta reikt jou een helpende hand wanneer je extra ondersteuning nodig hebt bij het zelfstandig wonen of het uitvoeren van taken en dit op een niet-stigmatiserende manier. Laat je begeleider of mantelzorger de weg uitstippelen en ga zelf op pad of kook zelfstandig je lievelingsgerecht, stap voor stap uitgelegd in de app.

HESTA betekent:

*STRUCTUUR*: Heb je nood aan routine? Maak samen met je begeleider of mantelzorger een planning op en laat je helpen door stappenplannen om taken zelfstandig uit te voeren.

*WELZIJN*: Ben je niet zo'n prater? Laat via een emoticon weten hoe je dag is geweest en als je er graag wat meer over wil vertellen, voeg je een berichtje toe.

*CHAT*: Heb je hulp nodig bij het uitvoeren van een taak? Stel je vraag via de chat en zodra je begeleider of mantelzorger beschikbaar is, helpen ze je verder.

HESTA is de ondersteuning van een gepersonaliseerd zorgtraject op weg naar zelfredzaamheid en zelfontplooiing voor mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel), autisme, een licht verstandelijke beperking, Down,....

Screenshots